Hívj minket: +36-70-286-7041
Kik vagyunk?
Az IMPREVO csapata
Ismerd meg kik állnak az IMPREVO mögött!

FÜLÖP ÁDÁM

Mérnök, üzletfejlesztés

Két mérnöki diploma megszerzése után életem teljesen más irányt vett, amikor online termékekkel, oldalakkal és szolgáltatásokkal kezdtem foglalkozni. Ezen a téren szerzett 10 éves tapasztalatomat most az IMPREVO-ban kamatoztatom, én felelek a szolgáltatástervezésért és kiszolgálásért, online marketingért.

Célom, hogy az IMPREVO-val élményszerűen tanulhassatok angolul, úgy érezzétek a fókusz mindig a tudásfejlesztéseteken van. Minden visszajelzést számba veszünk, ne habozzatok írni, ha van észrevételetek!

LENGYEL MARK

Angoltanár, tananyagfejlesztés

Bár Budapesten születtem, a Miskolci Egyetemen szereztem anglisztika alapdiplomámat. Tanulmányaimat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen (ELTE) folytattam, ahol anglisztika mesterdiplomát szereztem. Szakirányom az angol alkalmazott nyelvészet volt, ahol rengeteg olyan ismerettel gazdagodtam, amely segített az IMPREVO megalkotásában. Szakdolgozatomat a Közös Európai Referenciakeretről (KER) írtam. A nyelvvizsgaközpontok ehhez a dokumentumhoz igazítják követelményrendszerüket Európa-szerte, így magától értetődő, hogy az IMPREVO tananyagát is a KER követelményeit szem előtt tartva alkottuk meg . Az IMPREVO tananyagának szerkesztése mellett angolt tanítok, azonban az angolt nem csak a tanteremben használom, hiszen a versenyszférában helyezkedtem el, hogy “élesben” is hasznát vehessem annak a tudásnak, amelyet a tanulmányaim során felhalmoztam.

DUKAI TAMAS

Angoltanár, Rendszerfejlesztés

Miskolcon születtem és középiskolába is ott jártam.

Felsőfokú tanulmányaim megkezdése előtt sok évet töltöttem Angliában, ahol rengeteg tapasztalatot szereztem és az angol nyelvet is megszerettem. Itt döntöttem el, hogy komolyabban elkezdek foglalkozni az angollal, így miután hazaköltöztem felvételiztem a Miskolci Egyetem Anglisztika szakára.

Az Anglisztika után úgy döntöttem, hogy angoltanári diplomát is szeretnék, amelyet sikerült is megszereznem az angliai Greenwich-i egyetemen.

Az IMPREVO-nál jelenleg a tananyag és a rendszer fejlesztésén dolgozom.

Próbáld ki az IMPREVO-t még ma ingyen