Személyes adatok kezelése

A regisztrált ügyfelek személyes adatait (név, cégnév, e-mail cím, számlázási név és cím) illetve a hírlevélre feliratkozó érdeklődők e-mail címét az imprevo.hu weboldalt üzemeltető IMPREVO Kft. a saját adatbázisában tárolja el. A felsorolt személyes adatokat a weboldalon regisztráló ügyfelek önkéntesen biztosítják, az adatvédelmi nyilatkozat elolvasása és elfogadása után.

Az adattárolás célja

Az ügyfelekkel való kapcsolattartás szempontjából az e-mail cím megadása mindenképpen szükséges, a többi személyes adat megadása opcionális. Megrendelés esetén a számlázási név és cím megadása is szükséges. Aki csak a hírlevélre szeretne feliratkozni, attól csak a hírlevelek fogadására alkalmas e-mail cím megadását kérjük.

Az Ön személyes adatainak védelme az IMPREVO Kft. és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak ( 2011.évi CXII. törvény).

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

Az adattárolás időtartama

Az ügyféladatokat alapértelmezés szerint az ügyfélfiók megszüntetéséig tároljuk. Az ügyfélfiók megszüntetését az ügyfél bármikor kérheti.

Ha az ügyfél csak bizonyos adatait (pl. név, cégnév, számlázási adatok) szeretné törölni, ezt is megteheti az ügyféladatok módosításával a saját profil oldalán. Az ügyféladatok törlését természetesen e-mailben is bármikor kérheti az info@imprevo.hu címen.

Az ügyfélfiók megszüntetésével az esetlegesen feldolgozott és kifizetett megrendelések adatait is töröljük a rendszerünkből, egyedül a számlákhoz kapcsolódó számlázási adatokat tartjuk meg. Aki csak a hírlevélre iratkozott fel, az a hírlevelek alján megtalálható leiratkozó linkre kattintva törölheti e-mail címét az adatbázisunkból.

A személyes adatok továbbítása, megosztása

Nagy gondot fordítunk az ügyféladatok biztonságára, azokat soha, semmilyen körülmények között nem osztjuk meg harmadik féllel!

Facebook adatok kezelése

Regisztrált ügyfeleink a saját Facebook.com oldalon létrehozott profijukkal is összeköthetik ügyfélfiókjukat. Ez csak akkor történhet meg, ha a felhasználó engedélyezi az imprevo.hu oldal számára a Facebook ügyféladatokhoz való hozzáférést. A felhasználó nevén és e-mail címén kívül egyéb személyes adatok nem kerülnek az IMPREVO Kft. tulajdonába. Ezekre az adatokra a fenti szabályok ugyanúgy vonatkoznak, mint az egyéb személyes adatokra.

Google fiók adatainak kezelése

Regisztrált ügyfeleink már a Google.com oldallal is összeköthetik ügyfélfiókjukat. Ez csak akkor történhet meg, ha a felhasználó engedélyezi az imprevo.hu oldal számára a Google fiókhoz való hozzáférést. A felhasználó nevén és e-mail címén kívül egyéb személyes adatok nem kerülnek az IMPREVO Kft. tulajdonába. Ezekre az adatokra a fenti szabályok ugyanúgy vonatkoznak, mint az egyéb személyes adatokra.

Adatvédelmi nyilvántartás

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) 68. § (6) bekezdése alapján az alábbi adatokkal és nyilvántartási számon az IMPREVO Kft.-t nyilvántartásba vette.

Adatkezelés megnevezése: "ügyfélkapcsolat"
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-84440/2015.

Adatkezelés megnevezése: "időszakos promóció"
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-84438/2015.

Adatkezelés megnevezése: "hírlevél küldése céljából kezelt adatbázis"
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-84439/2015.

Hírlevél

Iratkozz fel ingyenes anyagokért és újdonságokért!

Kövess minket!