Hívj minket: +36-70-286-7041

Személyes adatok kezelése

A regisztrált ügyfelek személyes adatait (név, cégnév, e-mail cím, számlázási név és cím) illetve a hírlevélre feliratkozó érdeklődők e-mail címét az imprevo.hu weboldalt üzemeltető IMPREVO Kft. a saját adatbázisában tárolja el. A felsorolt személyes adatokat a weboldalon regisztráló ügyfelek önkéntesen biztosítják, az adatvédelmi nyilatkozat elolvasása és elfogadása után.

Az adattárolás célja

Az ügyfelekkel való kapcsolattartás szempontjából az e-mail cím megadása mindenképpen szükséges, a többi személyes adat megadása opcionális. Megrendelés esetén a számlázási név és cím megadása is szükséges. Aki csak a hírlevélre szeretne feliratkozni, attól csak a hírlevelek fogadására alkalmas e-mail cím megadását kérjük.

Az Ön személyes adatainak védelme az IMPREVO Kft. és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak ( 2011.évi CXII. törvény).

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

Az adattárolás időtartama

Az ügyféladatokat alapértelmezés szerint az ügyfélfiók megszüntetéséig tároljuk. Az ügyfélfiók megszüntetését az ügyfél bármikor kérheti.

Ha az ügyfél csak bizonyos adatait (pl. név, cégnév, számlázási adatok) szeretné törölni, ezt is megteheti az ügyféladatok módosításával a saját profil oldalán. Az ügyféladatok törlését természetesen e-mailben is bármikor kérheti az info@imprevo.hu címen.

Az ügyfélfiók megszüntetésével az esetlegesen feldolgozott és kifizetett megrendelések adatait is töröljük a rendszerünkből, egyedül a számlákhoz kapcsolódó számlázási adatokat tartjuk meg. Aki csak a hírlevélre iratkozott fel, az a hírlevelek alján megtalálható leiratkozó linkre kattintva törölheti e-mail címét az adatbázisunkból.

A személyes adatok továbbítása, megosztása

Nagy gondot fordítunk az ügyféladatok biztonságára, azokat soha, semmilyen körülmények között nem osztjuk meg harmadik féllel!

Facebook adatok kezelése

Az IMPREVO Kft. Facebook profil adatokat nem tárol.

Google fiók adatainak kezelése

Az IMPREVO Kft. Google profil adatokat nem tárol.

Bankkártya adatok kezelése

Az imprevo.hu oldalon lehetőség van bankkártyás fizetésre. Fizetéskor átirányítunk a Barion magyar nyelvű fizetőoldalára, ahol a fizetés közvetlenül a Barion Payment Zrt. által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik. Az IMPREVO KFT. a bankkártya, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhetünk.

Számlázási adatok kezelése

A számlázási adatokat a Billingo elektronikus számlázási rendszerében tároljuk, mivel az elektronikus számlákat a Billingo rendszere készíti el és archiválja. A számlák adatait az IMPREVO Kft.. könyvelőjének is továbbítjuk könyvelési célokra. Ezen kívül harmadik féllel nem osztjuk meg a regisztrált ügyfelek számlázási adatait.

Adatvédelmi nyilvántartás

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) 68. § (6) bekezdése alapján az alábbi adatokkal és nyilvántartási számon az IMPREVO Kft.-t nyilvántartásba vette.

Adatkezelés megnevezése: "ügyfélkapcsolat"
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-84440/2015.

Adatkezelés megnevezése: "időszakos promóció"
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-84438/2015.

Adatkezelés megnevezése: "hírlevél küldése céljából kezelt adatbázis"
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-84439/2015.

Hírlevél

Iratkozz fel ingyenes anyagokért és újdonságokért!

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót és az ÁSZF-et.

Kövess minket!