Megújult az Imprevo

Új funkciókkal és megjelenéssel vár az Imprevo.

Megújult az Imprevo

Sziasztok!

Már biztos sokan észrevettétek, hogy az előző oldalunkon egyre több hiba jelent meg, valamint már rég nem volt rajta új fejlesztés sem. A megújult oldal egy közel egy éves munka eredménye. Sokkal hatékonyabb lett, valamint a megjelenésén is javítottunk és néhány új funkcióval is bővült.

Néhány a fontosabb új funkciók közül:

  • Új, flashcard feladattípus
  • Kommentelés a feladatoknál és blog bejegyzéseknél
  • Könnyű, live keresés a blog bejegyzések között
  • Letölthető tananyagok a leckéknél

Mi van a hozzáférésemmel?

Természetesen a hozzáférésed nem változott. Ha már regisztráltál korábban az oldalon, akkor a felhasználóddal be tudsz jelentkezni az oldalon és a korábban vásárolt kurzusaidhoz is ugyanúgy van hozzáférésed.

Ha véletlenül nem sikerülne belépni az oldalra, vagy nem tudsz hozzáférni korábban vásárolt kurzusaidhoz, akkor kérlek írj nekünk egy emailt és azonnal utánanézünk.

 

Az alábbi videóban megmutatjuk a változásokat:

3 Komment - Megújult az Imprevo

Attila írta:
2022-04-13 09:15:51

Sziasztok. Vannak dolgok amik jók lettek, de az, hogy PC-n mindig kattintgatnom kell a "következő" gombra pl. a szavak begépelése után az nagyon idegesítő, mert ha az entert nyomom akkor az ellenőrzés lemegy, de aztán nem megy tovább az újbóli leütésre (böngésző miatt lenne?). Mindig meg kell fogom az egeret és nem tudom pörgetni a dolgot. A gépelés hang alapján résznél minden esetben meg kell nyomnom a play gombot. Miért nem indul el magától? Az angol tanfolyamnál a leckék csoportosítása (kezdő, alapfok, középfok) kategorizálása jó volt, mert így volt egy minimális haladási érzés az emberben, hogy közeledik a célja felé. Így viszont ott van oldalanként x lecke, majd next, next. Tudom, ez a része már apróság, tudok nélküle élni, de az maradhatot volna. Ugyanakkor az, hogy a fejezeteknek már van konkrét neve, hogy melyikben mi található (múlt, rendhagyó igék stb.) az egy hatalmas plusz! :)

Szerző Tamas írta:
2022-04-09 12:31:02

@Noesis Kft: "Jó lenne, ha be tudnám jelölni, amelyik szót tudom, és csak azt tudnám gyakorolni, amit nem tudok." Tervbe van véve egy szótárfüzet funkció fejlesztése. " Fordításnál, a jó megoldást nem fogadja el, amennyiben nem az általa javasolt első megoldást adom, hanem csak a másodikat." Ahol lehet meg van adva több jó megoldás is a fordításnál. De a helyesírásra oda kell figyelni. Megértem, ha néha idegesítő lehet, hogy egy elgépelés miatt hibát jelez, de sajnos a gondolatolvasást még nem lehet leprogramozni.

Noesis Kft írta:
2022-04-09 10:30:17

Nekem hiányzik, hogy nem tudom átnézni egy listában a szavakat, mint korábban lehetett. Jó lenne, ha be tudnám jelölni, amelyik szót tudom, és csak azt tudnám gyakorolni, amit nem tudok. Feladat megoldásnál nem fogadja el, ha az első szót nagy betűvel kezdem. Fordításnál, a jó megoldást nem fogadja el, amennyiben nem az általa javasolt első megoldást adom, hanem csak a másodikat.